Ervaringen van Sporters bij IK-Sport.nu

SPINNING:
Ik sport nu bijna een jaar bij Irene. De reden dat Ik voor outdoor spinning heb gekozen is dat de combinatie van inspanning en de frisse buitenlucht een erg fijne com12631340_1869678209925249_5045098381210431740_nbinatie voor mij is. In een sportschool zit je vaak in een benauwde ruimte met weinig zuurstof en ik had daardoor snel last van hoofdpijn. Maar nu ik buiten aan spinning doe, zijn mijn klachten weg. Spinning is goed voor mijn conditie en ik merk dat ik er energieker van ben geworden.
Christiaan Hazelaar, Outdoor-Spinning

Als ik had geweten dat sporten zo leuk kan zijn…….ik wil wel elke dag!
Annemiek van Vliet, Outdoor-Spinning

Ik doe aan Spinning omdat ik heel graag samen met mijn man de Alpe d’Huez wil beklimmen.
Esther Zwartepoorte

Een heerlijk uurtje werken aan de conditie! Lekker buiten, in een kleine groep. En dan natuurlijk Irene die ons met haar …..we zijn er bijna…….onze grenzen flink laat verleggen! Echt een aanrader!
Ida Oerlemans, outdoor-Spinning>

 

Fitcamp:

Bijna een jaar volg ik nu de bootcamp trainingen van Irene in het park van Elsbroek in Hillegom. We hebben een heel gezellig groepje waarbij we elkaar steunen als we het moeilijk hebben met de oefeningen. Irene heeft elke 3 weken een ander programma zodat de oefeningen heel gevarieerd blijven. Ik kan echt goed merken dat mijn conditie is verbeterd. Zij houdt rekening met de momenten dat ik last heb van mijn rug en ik aangepaste oefeningen kan doen. Irene is enthousiast, moedigt ons aan en let erop of je de oefening goed uitvoert. Elke keer sleept ze weer diverse hulpmiddelen mee. Zo is het leuk om weer eens te kunnen hoepelen. Ik hoop het nog lange tijd te kunnen doen ook al omdat het lekker buiten is en het park mooi.
Elly van der Jagt, Fitcamp

Is er een oefening die je door bepaalde omstandigheden niet kan doen dan heeft Irene direct een andere oplossing zodat je mee kan blijven doen met de groep.
Grenzen opzoeken maar er nooit over heen gaan. Irene houdt dit goed in de gaten.

Personal Training

Doordat ik een blessure had opgelopen met hardlopen kon ik (in mijn beleving) niet meer sporten. Ik las Irene haar website en ben met haar in gesprek gegaan. Irene heeft voor mij een schema opgezet waardoor ik weer kon gaan sporten en met haar begeleiding gewerkt aan het weer opbouwen van mijn conditie en herstel van de blessure.
Ik sport graag bij IK Sport nu omdat Irene een hele goede Personal Trainer is. Ze is vakbekwaam, energiek, alert, enthousiasmerend, no-nonsens, inlevend. Een mix die iedereen goed doet.
Esther Zwartepoorte, Personal TrainingIMG_0753

Boost your Body

Na het ontslag van mijn werk zat ik niet lekker in mijn vel, ik had het idee dat ik in een “grijze wolk” zat. Ik heb mij toen opgegeven voor het “Boost your Body” programma, fitter worden door sporten en een voedingsschema. Wat mij heel erg aansprak was het sporten in de buitenlucht. Het resultaat: geen “grijze wolken” meer, blijvend 8 kg afgevallen en een fitter leven. Het is zo goed bevallen dat ik ben blijven doorsporten.
Esther Zwartepoorte, Boost your Body